Blue Heaven Loft, een nieuw vervolg

Liefde is jeuk op een plaats waar je niet krabben kunt…

Maar eerst nog luisteren, genieten en mijmeren  zolang het nog kan…

 

img_2729

Een maand is weer voorbij. De vluchten uit Pau, Agen en ook Internationaal Barcelona kregen hun zeg… Abnormale en onvoorspelbare weersomstandigheden zorgden voor een onregelmatig verloop. Maar intussen is het duivenseizoen 2017 momenteel al over de helft. Rest ons nog het tweede gedeelte van juli en de volledige maand Augustus plus de twee eerste weekends van september… Zij die nog niet voor sensatie konden zorgen, krijgen dus toch nog ruim de kans om hieraan iets te veranderen.

Vooral het spel met de jonge duiven gaat nu stilaan, maar zeker, naar zijn hoogtepunt.

Iedereen die zich wil meten met de specialisten in het vak gaat goed moeten uitkijken naar de gezondheidstoestand van het jonge volk. En zeker en vast niet vergeten en er voor te zorgen dat je luisvrije duiven hebt. Dat is ,ontegensprekelijk, een pluspunt omdat dit de nachtrust bevordert. COMED heeft hiervoor zijn “STOPMITE”, een voedselsupplement, met een positieve invloed op het gevederte, op de markt gebracht, met niets dan voordelen bij toediening en een luisvrije vogel tot gevolg.

 


comed-stopmite


 

Intussen vliegen de jonge duiven in BHL:2nd Generation, gescheiden (schuifdeur), maar samen met wat er overblijft van de ploeg gehandicapte jaarlingen.

Wij stellen vast dat jonge duivinnen gemakkelijk het gezelschap opzoeken van ervaren, geroutineerde en charmerende rondvliegende weduwnaars. Dat zorgt er soms voor dat ze ’s morgens of ’s avonds op het appel ontbreken. Dat kan vermeden worden door deze vurige, hitsige vrouwtjes ’s morgens heel vroeg , bij ’t krieken van de dag, te laten trainen. De meeste melkers slapen dan nog. Probeer het maar eens, ook al zal het moeilijk blijken om zelf zo vroeg uit de veren te kruipen. Maar wie het er voor over heeft zal merken dat het loont. “Niets voor niets” blijft nog altijd van kracht…

 


p1040674

“Toni Melucci en Amerikaanse vrienden tijdens bezoek aan “BLUE HEAVEN LOFT”


 

Nieuw op de markt is nu ook : “LEVICOM”, een verrijkte Biergist. Door COMED op punt gesteld. Meer uitleg en indicaties hierover krijg je rechtstreeks van onze Wetenschapper : Jean Louis JORISSEN, industrie Apotheker. We laten hem graag hiervoor aan het woord :

WAAROM LEVICOM Verrijkte Biergist ?

Daar de duivensport tot de meest competitieve sporten met dieren behoort, werd er van af het begin gezocht naar conditiestimulerende voedingsmiddelen. Talloze additieven zoals kruiden, planten en hun afgeleiden werden met wisselend succes generatie na generatie uitgeprobeerd. Uit de zee kwam de levertraan, de algen en de grit, uit de bodem minerale poeders zoals kalk, klei etc.
Er zijn liefhebbers die zweren bij deze traditionele producten en daar is niets mis mee althans tot op zekere hoogte. Door de jaren heen werden deze voedingsstoffen steeds grondiger bestudeerd en zijn de inzichten gegroeid. Voor sommige van deze producten ten voordele en sommigen ten nadele.

 Soms was de bereidingsmethode niet optimaal, soms bevatten ze verontreinigingen, enz, maar mettertijd kwam er meer en meer duidelijkheid.
Aan de voedingsindustrie werden steeds strengere normen opgelegd, vaak strenger in de dierenvoeding dan in de menselijke voeding. Dit is logisch als het om dieren gaat die als voedsel voor de mensen kunnen dienen.

Wedstrijdduiven werden in België in tegenstelling tot de omringende landen eertijds als voedsel voor de mens beschouwd en daarom was de controle op hun voeding feitelijk strenger dan vb. die voor de vogels, die normaliter niet geconsumeerd worden. Vooral het toevoegen van geneesmiddelen aan voeding van dieren die voor consumptie bestemd waren, was een gevoelige kwestie. Sinds 2015, heeft België deze regelgeving versoepeld op voorwaarde dat er voldoende voorzorgen genomen worden.

Comed heeft altijd gekozen voor de verzorging en de ondersteuning van wedstrijdduiven, aan de hand van een zuiver natuurlijke, niet chemische aanpak. Na bijna 40 jaar, onophoudelijk wetenschappelijk onderzoek werd een gamma betrouwbare producten van goede faam op punt gezet, die quasi voor alle problemen een optimale en natuurlijke oplossing mogelijk maakt.
Dit gamma wordt toegepast aan de hand van een schema waar de liefhebber op gestructureerde manier mee aan de slag kan.

COMED heeft evenwel groot respect voor de eenvoudige traditionele middelen die hun verdienste bewezen hebbenevenwel onder voorbehoud dat deze de best mogelijke samenstelling en van onbetwiste kwaliteit zijn.

Zo heeft COMED zich gebogen over de biergist, een gewaardeerd en populair supplement bij menig liefhebbers. Het is een goede bron van eiwit, met een hoog gehalte aan specifieke aminozuren (lysine, methionine, cysteine, arginine, histidine, isoleucine, leucine, fenylalanine, tryptofaan), waarnaast nog mineralen waaronder calcium en fosfor.

LEVICOM Verrijkte Biergist bevat ook de voornaamste vitamines (A ,D3 ,E, B1, B2, B3, B5, B6, B9, B12, biotine en choline) naast  zeewier  en extra magnesium en calcium, zodat bij liefhebbers die uitsluitend zouden vertrouwen op deze supplementen, basistekorten kunnen voorkomen worden.
Het zeewier is van hoge kwaliteit en bevat zwavel, magnesium, calcium, fosfor, kobalt, koper, mangaan, zink, molybdeen en aanzienlijke hoeveelheden aan ijzer en jodium.

Voor de liefhebbers die LEVICOM Verrijkte Biergist willen geven tegelijk met de COMED methode, is er geen enkel gevaar voor overdosering.
LEVICOM Verrijkte Biergist mag elke dag gegeven worden en door zijn absorberend vermogen is het zeer geschikt om samen met de Comed vloeistoffen te worden gemengd.

Wij krijgen veel vragen van tevreden liefhebbers die meerdere producten geven en er daadwerkelijk tevreden van zijn, maar zich de vraag stellen ben ik niet teveel aan het geven?
Wij drukken iedereen nogmaals op het hart dat er geen enkel reden tot bezorgdheid en geen risico is bij combinatie van meerdere producten aan de opgegeven dosis.

Het blijven VOEDINGS-supplementen en geen geneesmiddelen…


comed-levicom


 

Nog een paar aanraders die de conditie van onze duiven verhogen en vooral hun ogen klaarziende houden…

 


comed-loadcaps-lysocur


 

Voor u gelezen

1 op 3 vrouwen wil minder seks dan man ( en is perfect gelukkig). Een pleidooi voor het zwakke geslacht…

Mannen die door hun vrouw wel eens worden afgewimpeld omdat ze “hoofdpijn hebben’, moeten niet meteen panikeren. Hun vrouw mag dan minder zin hebben in seks, dat wil niet zeggen dat ze niet van hem houdt of ongelukkig is. Uit een rondvraag van een Britse Universiteit bij 5.000 personen tussen de 16 en 65 jaar blijkt dat gemiddeld een op drie vrouwen minders seks wil dan hun partner, zonder zich daar zorgen over te maken. Hoe ouder het koppel, hoe minder vrouwen belang hechten aan seks tijdens het huwelijk. Bij de start van een relatie vindt slechts een vrouw op de vijf seks minder belangrijk dan hun man, maar na 16 jaar is dat al gestegen tot de helft. Volgens professor Jacqui Gabb is het belangrijker dat koppels kunnen praten over het verschil in seksuele drift en dat van elkaar kunnen aanvaarden.
Bron: HLN

20140308_123045_1

Seks is goed voor 48 uur ‘nagloeien’

Seks werkt gemiddeld twee dagen na. In de ‘afterglow’ voel je je lekker ontspannen. Uit analyse van twee Amerikaanse onderzoeken, waarvoor men koppels vroeg een seksdagboekje bij te houden, blijkt dat de ‘afterglow’ gemiddeld twee dagen aanhoudt. Ongeacht de leeftijd of hoelang de koppels al bij mekaar zijn. Dat zou een verklaring kunnen zijn voor het feit dat de meeste koppels niet alle dagen, maar om de paar dagen vrijen. De kwaliteit van de afterglow beïnvloedt ook de relatie.
Koppels die twee dagen na het vrijen nog steeds een hogere graad van seksuele voldoening rapporteren, melden op lange termijn ook een hogere tevredenheid over hun relatie.
Bron: HLN

20150614_201304

Om over na te denken :

“Als de seks in orde is, mag er al veel mislopen.”

Een vrouw op leeftijd is heel duidelijk :

“Ze zeggen wel dat mannen altijd goesting hebben en vrouwen niet, maar in mijn huwelijk was het juist andersom.” En ze vervolgt : “Nu pas besef ik dat seks meer is dan kindjes maken. Dat het ook liefde kan zijn. Ik heb dat altijd onderdrukt, dacht dat ik abnormaal was.”
Bron: HLN

DSC00204

 

Dat was het dan weer voor vandaag. Bij leven en welzijn komen we graag bij u terug tegen halfoogst.

img_2864Aan allen die mij lezen nog veel succes in alles wat je doet.

Dat wenst u

THE LOST SON

Zoutleeuw, 13 juli 2017

logo-comed logo-versele-laga

 

Total Page Visits: 786 - Today Page Visits: 1