Comed lentepromo

Wij ontvingen van Comed recent via e-mail een interessant bericht waarin ze enkele lentepromoties naar voren schuiven. Hieronder vindt u het bericht:


Drie mooie lentepromo’s

Comed heeft voor u drie interessante pakketten samengesteld: één instappakket en twee uitgebreide wedstrijdpakketten, verwerkt in een medium en large versie.

Het instappakket biedt u twee succesvolle producten: de Curol-gezondheidsolie en het bijzondere, verrijkte biergist Levicom.

De wedstrijdpakketten bestaan uit vier absolute  toppers: Curol, Winmix, Roni en Stopmite.


Instappakket
Dit pakket bevat 1 liter Curol en 1 kg Levicom dat u er volledig GRATIS bij krijgt.

Wedstrijdpakket Medium
Dit pakket bevat 250 ml Curol, 250 g Winmix, 275 g Roni én, volledig gratis, 300 g Stopmite.

Wedstrijdpakket Large
Dit pakket bevat 1 liter Curol, 900 g Winmix, 1 kg Roni én, volledig gratis,1 kg Stopmite.
BESTEL HIER


 

CUROL
Kwaliteitsvolle gezondheidsolie  en als natuurlijk product een zeer goed alternatief voor preventieve antibiotica. Ideaal tegen kortdurende stress.

WINMIX
Compleet basispreparaat voor reisduiven. Het geeft uw duiven alle vitaminen en sporenelementen die ze nodig hebben.

LEVICOM
Samengesteld biergist van hoge kwaliteit dat de spijsvertering optimaliseert en alle noodzakelijke voedingsstoffen levert om de kweek te verbeteren en de sportprestaties te verhogen.

RONI
Ideaal product voor de slijmvliezen in de bek, de keel en het spijsverteringsstelsel.  Het  stimuleert een goede darmflora en zorgt voor een efficiënte vertering waardoor uw duiven minder eten.

STOPMITE
Stopmite is een voedingssupplement dat de hokken properder houdt en een positieve werking heeft op het vederkleed van uw duiven. Het zuivert de lucht in het hok en creëert daardoor een parasietenvrije omgeving.

Total Page Visits: 804 - Today Page Visits: 2